Coatings

Industriële vloercoatings en belijningen.

Belijningen, markering en vloercoatings.

Wij brengen vloercoatings, belijningen en markeringen aan, alsmede anti-graffiti, anti-wildplak, en vochtwerende coatings. Ons werkgebied betreft geheel Nederland, België en Duitsland (Noordrijn-Westfalen). In de particuliere sector beperkt zich dit voornamelijk tot garagevloeren maar wij draaien onze hand niet om voor grootschalige bedrijfsmatige projecten in loodsen, garagebedrijven, onderhoudswerkplaatsen, parkeergarages en fabriekshallen.

In samenwerking met professionals.

We werken volgens de gangbare richtlijnen met WE watergedragen epoxyprimer en de OV oplosmiddelvrije 2K epoxycoating. Ook kunnen wij oneffenheden, gaten of scheuren repareren met een 2K of 3K epoxy vloermortel. Oude vloeren doen wij schuren met diamant schuurblokken of met graniet schuurblokken. Wij beoordelen dit ter plaatsen en zullen de verschillende opties met u bekijken.

Wij hebben ons werkgebied (qua coatings) inmiddels uitgebreid en zijn in heel Nederland actief. Wij zijn in staat om van Groningen tot Maastricht uw vloer van een nieuwe coating te voorzien. Voor informatie of vragen kunt u contact met ons.