Over ons

Vakmanschap sinds 1978

Meer dan veertig jaar ervaring in het vak

Peter van Huenen en Zn. is, zoals de naam al aangeeft, een familiebedrijf. Wij hebben onder ons ruim 40 jaar gewerkt in de schildersbranche. Peter begon, na lange tijd ervaring in loondienst te hebben opgedaan, in 1999 voor zichzelf. Zijn kwaliteiten als onderhoudsschilder in combinatie met mond-op-mond-reclame door zijn vele tevreden klanten maakten dit tot een succes.

Hoewel hij ooit als schilder begon, heeft hij zich door de jaren heen bekwaamd in tal van aangrenzende vakgebieden, zoals behangwerk, coatings, brandvertragend materiaal aanbrengen, et cetera.

Vakmanschap van vader tot zoon

Inmiddels is daarnaast zijn medewerkers een compagnon bij gekomen. Nu, 20 jaar na de start van zijn onderneming, is zijn jongste zoon ook al enkele jaren in het bedrijf werkzaam en heeft hij van zijn vader het schildersvak geleerd, die hij met een gezonde dosis werklust en leergierigheid goed onder de knie heeft gekregen – zoals tal van tevreden klanten inmiddels hebben mogen ervaren.

Ook hij is inmiddels breed inzetbaar en kan u het kwalitatief hoogstaande werk leveren dat onze naam eer aan doet, zowel zelfstandig als met personele versterking. Hij is overigens niet de enige, wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. We zijn gecertificeerd als opleidingsbedrijf en werken samen met scholen als bijvoorbeeld Gilde Opleidingen. Als je interesse hebt in het schildersvak en gemotiveerd bent te leren dan kunnen wij wat voor je betekenen! Wij hebben de ervaring in huis en hebben in het verleden al talloze leerlingen het vak bijgebracht.

Klinkt dit interessant? Stuur een mail met je gegevens naar info@petervanhuenen.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Van particulier tot bedrijf

Wij bieden schilderwerk, behangwerk, aanbrengen van brandvertragend en corrosie-werend materiaal, vloercoatings etc. aan, en kunnen zowel voor klussen bij u thuis, als voor kleine en grootschalige projecten in uw bedrijf, grootschalige woningbouwprojecten, renovaties, maatwerk leveren.

Binnen of buiten, van tuinhek tot fabrieksgebouw, en van uw droomhuis tot en met een gloednieuw appartementencomplex. U kunt ons altijd om een offerte vragen.